СЕЛСКОСТОПАНСКО ОБСЛУЖВАНЕ

ПОДДРЪЖКА   СЕРВИЗ   ОБСЛУЖВАНЕ

Селскостопанско обслужване

„НИЕ ВИНАГИ СМЕ ПО БЛИЗО ДО НАШИТЕ КЛИЕНТИ“

Поддържане с най-висока производителност в Сервизното обслужване

Плаин Агро сме горди да имаме голям екип от високо квалифицирани и добре оборудвани сервизни инжинери и техници на вашите услуги. С нашите сервизни инженери и стажански програма в рамките на групата, всички от които минават през най-доброто в специализираното обучение; водени от високо квалифицирани мениджъри, които ще се радваме да удволетворим Вашите изисквания за обслужване. Нашето Професионално Обслужване и Сервиз ще Ви намали времето за ремонт, и едновременно с това, ще намали на Вашите разходи за поддръжка. Вие можете да говорете с Вашия Персонален сервизен инжинер за комплексна цена за сервиз и поддръжка при закупуване на нови и употребявани машини от нас.

Всички марки и модели на трактори, телехендлери, комбайни, самоходни пръскачки и инвентар от нашата продуктова гама се обслужват от нас Гаранционно и Извънгаранционно.

Извън сезона ние предлагаме кампании със специални цени – не оставайте Вашите планове за последната минута.

С увеличаване на скоростта на модерната селскостопанска техника, правилното поддържане на техника става все по-важно. С оглед на това Плаин Агро са в състояние да предложат най – новите и устойчеви решения за ремонт, обслужване и поддръжка. С цел да бъдем в състояние да извършваме всякаква сервизна услуга бързо и ефективно, без значение колко голяма или малка е, ние разполага с напълно оборудвана модерни бази и работилници, включително най- вицоко ниво в компютърна диагностика и всички необходими специализирани инструменти. В допълнение към това, ние се специализираните ни Мобилни Сервизи, със своите работилници на колела и части на склад, голяма част от Вашите аварии могат да бъдат отстранени на място само с едно посещение. Без значение дали са трактори, комбайни, мотокари, телехендлери, пръскачки, прикачен инвентар - редовната поддръжка е от съществено значение за Вашата безотказна и навременна работа на полето! Обслужване и удължена гаранция са на разположение за нови & използвани машини от продълбочители до трактори или комбайни - обърнете към Вашия Персонален Служител Обслужване за оферти и сигурност на обслужване при специални цени !

Климачни системи и сервиз

Ние можем да ви осигурим професионална грижа за Вашите климатични системи. Просто попитайте нашите сервизни инженери.