РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ

Отдел „Резервни части“ се грижи да поддържа един от големите складове за оригинални резервни части и консумативи в България за Massey Ferguson, Fendt, Challenger, Valtra, John Deere, Schulte, Sumo, Morris, Perkins, Dana, Heli, Linde, Toyota и други части. Със складови депа за резервни части свързани чрез ERP технологии и ежедневно обслужване на доставките, ние се стремим да поддържаме на склад всичко от най-необходимите и оборотни части, които бихте желали.

Плаин Агро Fast е в състояния да достави за Вас всяка една част в рамките на 36 часа след заявена поръчка. Със нашата специлна логистична програма за доставки от цял свят ние можем да реагираме на Вашите нужди по-бързо и професионално от всеки друг.

Нашата инвестиция в бъдещето на селското стопанство не спира само тук, специалното оборудване, компютърната диагностика и напълно оборудваните сервизни микробуси са всички основни изисквания, за да гарантираме, че работата ще се свърши с минимални посещения и ефективно.

Нашите опитни служители използват последните технологии в доставките и логиостиката и връзката с нашите заводи и производители, за да се гарантира, че резерните части са с оригинален произход. Ще бъдат получени бързо и ефективно, независимо дали сте поръчали по телефона или лично.

AGCO части - оригинални части за вашия Massey Ferguson, Fendt, Challenger, Valtra.

Всички оригинални части с качество AGCO са с 12-месечна гаранция и са подкрепени от пълните ресурси на AGCO. Предлага се пълната гама резервни части, включително тези за двигатели SisuDiesel, двигатели Perkins, трактори, комбайни и бали.

Програмата AGCO 10+ е специално проектирана от AGCO за по-стари машини Massey Ferguson, изградени по оригиналната спецификация на Massey Ferguson, но на конкурентни цени, за да ви позволят да монтирате оригинални части и да поддържате машината си в отлично състояние.

Ако имате изискване за части - обадете ни се или ни изпратете имейл за бърз и учтив отговор.