ЕКИП

Нашият екип е международен и е съставен от хора, които имат страст към земеделието и силна мрежа в селското стопанство, поради което даваме на нашите клиенти широк обхват от машини, решения и технологии. Нашите инжинери и служители разбират нуждите на фермера, дилъра и производителя на продукта.

Основателите на Плаин Агро - др. инж. Ивелин Георгиев и инж. икон. Пламена Гагова, имат дългогодишен опит в земеделието и успешна история с въвеждането на Северноамерикански и Европейски селскостопански технологии и машини на нашите пазари. Визията им е да продължават да бъдат успешния партньор на фермера като мост между традициите и иновациите и производителите, които представляват. Тяхната успешна история на работа с международни заводи, оригинални резврвни части и консумативи и дистрибутори на машини им дава цялостно разбиране нана процесите от заводите до клиенти.


Др. инж. Ивелин ГеоргиевИвелин Георгиев

Корените на Ивелин тръгват от житницата на България гр. Добрич, където семейната му ферма съществува и до днес. Кариерата му започва още в научните среди в университета, където получава най – високата образователна степен, но и научна степен Доктор на техническите науки в Земеделието – „Селскостопански и хидромелиоративни машини“
Преди 20 год. В научната си работа, той конструира първия си полезен модел в почвообработването, който в наши дни ще го наричат минимална обработка – Ноу Тилл, Мин – Тилл, Стрип Тилл технологии. Неговите ръководители проф. Дж. Даскалов и доц. Живко Демирев още тогава оценяват и подкрепят неговите постижения в развитието на селскостопанските машини и технологии.
След това активно минава през всички нива в земеделието, включително както инжинерна и сервизни дейности, така и търговски и консултантски длъжности, където успешно прилага и надгражда, своите научни знания с практически опит. Неговата най – голяма страст е винаги да е в помощ на нашите фермери и клиенти, а познанията в развитието на бизнеса и широка мрежа от контакти в Европейската селскостопанска индустрия го правят желан и незаменим партньор. Ивелин има един син и живее със съпругата си Русе в Северна България.


инж. икон. Пламена ГаговаПламена Гагова

Пламена е израснала в семейство на професор и химик и все още непрестава да се връща към науката и точните науки. По-голямата част от кариерата на Пламена е била в селското стопанство: най-много като вицепрезидент по продажбите, поддръжката и развитието на канали за диструбуция и развитие. Своя професионален път тя започва в началото на 2004 като успешно съчетава своите университетски научни степени с развитието на бизнес и създаването на семейство. Тя има завършени колеж по управление в Лондон, Великодбритания, бакалавърска степен по Управление на Транспорт, магистърски степени по Стопанско управление и Финанси към Икономическия институт на БАН и Управление на транспорта в РУ.
През годините е работила и отговаряла за отговорни сектори на компанията, както управленски, организационни, маркетингови, така и развитие и нови пазари. Днес нейния фокус е върху подпомагане и развитие на дистрибуторите на компанията в Източна Европа и върху подпомагане на нашите заводи в навлизането им на нови пазари. Девизът, който следва през годините е „Отговорност и лоялност към нашите клиенти и парньори“.
В момента Пламена живее в Русе, България със съпруга си Ивелин и сина им.

ЗА НАС

Нови технологии и добри традиции – въвеждане в иновациите и съхраняване на традициите


Земеделските производители по целия свят непрекъснато разширяват своите познания чрез иновации и адаптиране към постоянно променяща се среда. Там обаче, където новите технологии не могат да се внедрят, остава добрата и запазена Традициия в отглеждането и грижите за земята. Плаин Агро е компанията, която освен, че представя на фермерите доказани нови технологии, които ще повишат тяхната производителност и ефективност, но и следва и подпомага фермерите в техните вече изградени и ефективни традиции в земеделието.
Ние сме мостът за водещи Северноамерикански и европейски заводи и марки в селското стопанство и ги представяме на Българския и международни пазари.
Дистрибуторската мрежа на Плаин Агро се състои от знаещи, технологично образовани и можещи служители и партньори, които високо ценят поддръжката на клиентите.

Партньорите за дистрибуция на нашите продукти се намират в цяла Европа и се състоят от:

Дилъри Дилъри
Дистрибутори Дистрибутори
Сервизни бази резервни части и поддръжка Сервизни бази резервни части и поддръжка
Асоциации Асоциации

Главният офис и склад на Плаин Агро Инт. се намира близо до Русе, България, който осигурява централен достъп до Европа. Ние предлагаме пълен пакет от услуги за нашите клиенти, фермери, заводи и дистрибутори, включително:

Обучение на клиенти Обучение на клиенти
Обучение по продукти Обучение по продукти
Продажби Продажби на Оригинални Резервни Части и Консумативи
Техническа поддръжка Техническа поддръжка
Инсталации Инсталации
Ремонт Ремонт и поддръжка
Гаранция Гаранция

Съчетавайки технически умения, креативност и творчество ние целим да предложим най - добрите решения в селскостопанските машини и инвентар и пътно - строителните тежки машини, които да отговарят на Вашите нуждите и целите за които са създадени. В нашите сервизни бази работят най - високо квалифицираните машинни инжинери. Нашите специалисти продажби са единствените в България, които съчетават успешно инжинерните познания и маркетинга. Всички наши специалисти посещават международни обучения при редица наши европейски и американски партьори.